© Lead Out Communication, Kruisbooglaan 9, B-3210 Linden (Lubbeek)

Over ons

Lead Out Communication is een communicatie- en managementbureau met een hart voor de sportwereld. Wij focussen ons hoofdzakelijk op het middenveld van het sportlandschap en werken graag samen met gedreven sportmensen, ploegen, organisatoren en sponsors met ambitie. Daarbij ligt de klemtoon op het optimaliseren van de communicatie tussen alle betrokken partijen, het zoeken naar nieuwe opportuniteiten en het uitwerken van een creatieve en resultaatgerichte aanpak.

Zaakvoerder Kristof Debecker is sinds 2001 actief als beroepsjournalist. Hij werkte als freelancer voor de belangrijkste Belgische mediabedrijven en – titels als Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, Belga News Agency. Hij is correspondent voor Radio2 en VRT Nieuws. Hij is een gediplomeerd sportmanager.

Cases

 

 

 

Chiefs Leuven ijshockey

De Leuven Chiefs zijn een vaste waarde aan de top van het ijshockey in België. De Leuvense ijshockeyclub is Belgisch vicekampioen en start met veel ambitie aan de Beneleague 2015-16.

Via deze link kan u de uitgebreide portfolio bekijken.

 

Dennis Coenen

Dennis Coenen (°1991) maakt in 2015 deel uit van het wielerteam Vastgoedservice - Golden Palace en won dit seizoen de Omloop van Haspengouw in Sint-Truiden. In 2014 reed Coenen voor Leopard Development Team. Hij won de profwedstrijd in Geraardsbergen, de Ronde van Overijssel (UCI 1.2) en vier andere wedstrijden.

Via deze link kan u zijn portfolio bekijken.

 

Pro Race Cycling Team

Het Pro Race Cycling Team is een semi professionele wielerploeg samengesteld uit 22 talentvolle renners. De leden van het team zijn allemaal atleten die in de jeugdreeksen bewezen dat ze het potentieel hebben om door te groeien tot de top van de wielersport.

Via deze link kan u de portfolio van dit team bekijken.

 

Jasper Stuyven Fanclub

De fanclub van Jasper Stuyven (°1992) uit Heverlee werd opgericht in 2013. De renner van Trek Factory Racing heeft als voornaamste ambitie de voorjaarsklassiekers met in het bijzonder Parijs-Roubaix.