© Lead Out Communication, Kruisbooglaan 9, B-3210 Linden (Lubbeek)

Ondernemer

 

Dankzij uw ondernemerszin hebt u een mooie zaak uitgebouwd en krijgt u heel wat positieve feedback van partners, medewerkers en klanten. Als topper in uw vakgebied investeert u bovendien dagelijks in het optimaliseren van uw corebusiness. Als bedrijfsleider of manager kent u ook het belang van een goede communicatie en een goede relatie met de wereld. U steunt maatschappelijke, sociale, culturele of sportieve projecten en wil samen met hen verder groeien en genieten van het harde werk.

 

 

Ondanks al die goesting, inzet, gedrevenheid en investeringen, blijft de return jammer genoeg soms uit. De media pikken uw verhaal niet op, de reactie van de ‘community’ op uw steun en inspanningen valt tegen en de wereld lijkt maar matig enthousiast. Lead Out Communication wil u op sleeptouw nemen. Door te luisteren, door concreet advies te bieden, door op zoek te gaan naar instrumenten die aansluiten bij uw imago, uw droom, uw ambities en uw doelstellingen. Wij optimaliseren uw communicatie en uw sponsorinvesteringen.

 

Als bedrijfsleider of manager bent u steeds op zoek naar mooie opportuniteiten en naar geschikte manieren om uw bedrijf in de kijker te zetten. U wilt uw naamsbekendheid vergroten, iets doen voor de samenleving, nieuwe klanten werven, bestaande klanten in de watten leggen, goodwill creëren of andere doelen bereiken. Zelf hebt u echter niet de tijd om actief op zoek te gaan naar de voor u meest geschikte formule. Noodgedwongen moet u verder bouwen op de kansen en informatie die zich aandienen.

 

 

Wij draaien de rollen om

 

aankomstportiek

Wat wilt u? Wat zijn uw doelen? Wie zou u graag sponsoren? Welke sporttak? Welk niveau? Welk event? Hoe ziet uw ideale ploeg er uit? Welke waarden moeten een team volgens u uitdragen? Op basis daarvan loodsen wij u naar de meest geschikte oplossing. Projecten rond uw visie, uw waarden, uw boodschap, uw budget en uw doelstellingen. We bouwen een ploeg van de sponsor.

Wilt u de interne of externe communicatie van uw bedrijf optimaliseren? Wilt u de return van uw partner- of sponsorship verhogen? Zoekt voor verfrissende ideeën? Lead Out Communication trekt voor u de sprint aan. Wij maken plannen, denken mee over de strategie, zoeken partners in de strijd, gaan volledig voor de realisatie en loodsen u tot aan uw doel.